Bedrijven


Business Unlimited

Breed2success biedt uw bedrijf een geweldige kans om naamsbekendheid te creëren of te versterken in de meest brede zin van het woord. Netwerken, teambuilding, TV en Media Exposure; met breed2success zijn de mogelijkheden onbegrensd! Waar het in essentie op neerkomt is dat u een koerspaard fokt die de naam van uw bedrijf zal voeren.

Brand Management op de koersbanen
In het huidige multimediale tijdperk is marketing en reclame van cruciaal belang om merkwaarde voor uw bedrijf tecreëren of te versterken. Stelt u zich voor dat u een veulen fokt die de naam van uw bedrijf voert. Vanaf tweejarige leeftijd mag uw fokproduct deelnemen aan de wedstrijden ('koersen' in vakjargon). Zowel nationaal als internationaal. In de praktijk blijkt dit een geweldige promotionele uitwerking te hebben voor uw bedrijf. In de jaren '70 waren dravers als Henri Buitenzorg en Jojo Buitenzorg zeer succesvol in de koersen; nog altijd is de bedrijfsnaam ‘Buitenzorg’ een begrip in Nederland. Vandaag de dag koersen dravers als Virgill Boko, Yield Boko en Yarrah Boko met veel succes op de internationale pistes. De bedrijfsnaam ‘Boko’ is inmiddels een internationaal begrip in geheel Europa, maar ook van de Verenigde Staten tot Australië.

K.J. Bootsman, oprichter in 1962 van Boko BV, hierover: 'Wij zochten begin 80’er jaren naar uitbreiding van onze naamsbekendheid. We zijn met ons zaalvoetbalteam (Boko Boys) kampioen van NL geweest en zelfs eenmaal van Europa. We hebben een wiellerploeg gesponsort, we zijn shirtsponsor geweest in de Eredivisie (FC Volendam), etc. Kortom veel gedaan in diverse takken van sport maar onze naamsbekendheid nam pas echt aantoonbaar toe toen we een opfokbedrijf in de Drafsport begonnen. We gaven vanaf het begin konsekwent alle namen van veulens het achtervoegsel BOKO mee. Natuurlijk helpt het daarbij mee dat onze BOKO-paarden de laatste jaren 7 Derby’s gewonnen hebben en daardoor veel publiciteit kregen in de diverse media, zowel lokaal als landelijk. Maar, het concept is gewoon goed en uiterst effectief. En kost niet de hele wereld...''

PR & Marketing en sportieve competitie voor uw bedrijf
Om uw verbeelding niet teveel op de proef te stellen een concreet voorbeeld. Bedrijven spenderen miljoenen aan sportmarketing om maar een zo groot mogelijke exposure te verkrijgen. Gebaseerd op uw wensen bieden wij u reclame-uitingen op de koersbaan (reclameborden, kleding sponsoring, naamgeving aan een koers), in de diverse drafsport-tijdschriften en tijdens de televisie-broadcast.

TV en Media Exposure
TV stations als het Amerikaanse CBS, het Franse Equidia, het Italiaanse SNAI en het Zweedse TV 4 beschikken bij hun drafsport-broadcasts over een miljoenenpubliek, om nog maar te zwijgen over de geschreven media.
Alle Nederlandse drafsport evenementen worden via de schotel al aangeboden, en uiteraard zijn alle koersen te volgen via internet. De Nederlandse TV stations hebben inmiddels grote interesse getoond, op bijvoorbeeld NOS Studio Sport worden al met enige regelmaat drafsport evenementen, al dan niet live uitgezonden. Het is nu het juiste moment om in te stappen!

De draver en uw bedrijfsnaam
Geef uw dravers uw eigen naam of die van uw onderneming, de dravers en uw bedrijfsnaam zullen schitteren op nationale en internationale koersen. Ook als u een draver verkoopt behoudt deze uw bedrijfsnaam.

Financieel gewin!
U kunt ervoor kiezen om de door u gefokte draver als jaarling te verkopen op een jaarlingveiling, met garantie op naambehoud van uw bedrijfsnaam. Boven op het prijzengeld wat de door u verkochte draver dan verdient ontvangt u als fokker 10% van het prijzengeld wat deze in de Nederlandse koersen verdient. Dit kan op een prettige manier behoorlijk in de papieren lopen: vaderlandse toppers als Yellowa (€ 514.866), Action Skoatter (€ 500.546) en Virgill Boko (€ 444.915) verdienden om en nabij een half miljoen euro gedurende hun koerscarrière.

Teambuilding binnen uw bedrijf
Breed2success kan u in samenwerking met onze partner Victoria Park in dit kader diverse arrangementen aanbieden. Denk hierbij aan bedrijfsuitjes als excursies naar entrainementen, stoeterijen en
drafsportevenementen, met hierbij optredens van diverse bekende artiesten als Marco Borsato, René Froger, de 3 J’s en vele anderen.

Victoria Park Wolvega
Victoria Park Wolvega beschikt over diverse horecavoorzieningen, waar u op koersdagen terecht kunt voor een snelle hap of voor een complete maaltijd. Victoria Park Wolvega heeft prachtige ruimtes die geschikt zijn voor grote en kleine bedrijfsfeesten waaronder de Virgill Boko lounge, een café om een borrel of feest te geven tot 200 personen. Dan de Victoria Premium Lounge, een strak modern ingerichte ruimte voor gezelschappen tot 250 personen. De Victoria Buisiness Lounge is exclusief voor leden van de VPW business club. Voor een feest in een bijzonder sfeervol restaurant is dit de ultime locatie. En dan nog de Vicoria Plaza, een grote zaal die ruimte biedt aan gezelschappen tot 1.200 personen. Deze zaal is voorzien van de nieuwste technieken op audiovisueel gebied.
Beleef Victoria Park en bekijk de promo video. Video »

De draver-intermediair
Naast dat breed2success het fokken van u eigen draverstal mogelijk maakt, kunt u breed2success ook inschakelen om dravers aan te kopen die reeds koers klaar zijn. De naam van de dravers kunt u dan niet meer zelf kiezen, maar u krijgt wel de mogelijkheid om direct deel te nemen aan de wedstrijden.

Voorbeeld

Om uw verbeelding niet teveel op de proef te stellen, een concreet voorbeeld. Bedrijven spenderen miljoenen aan sportmarketing om maar een zo groot mogelijke exposure te verkrijgen. Denk hierbij aan teams als de Rabo-wielerploeg of de TVM-schaatsploeg.
De internationale drafsportwereld heeft echter minimaal een net zo groot bereik, zo niet groter. Met andere woorden: voor een veel kleiner budget dan de genoemde ploegen kunt u uw eigen team van dravers
samenstellen, dravers die uw bedrijfsnaam dragen en die uw bedrijfsnaam op internationaal vlak enorm in merkwaarde zal doen laten toenemen. Een door u gefokt koerspaard die deelneemt aan de koersen is een ideale manier om binnen uw bedrijf een saamhorigheidsgevoel te creëren en geeft binding tussen alle lagen van de werkvloer.
De draver en uw bedrijfsnaam

Geef uw dravers uw eigen naam of die van uw onderneming, de dravers en uw bedrijfsnaam zullen schitteren op nationale en internationale koersen. Ook als u een draver verkoopt behoudt deze uw bedrijfsnaam.

PR & Marketing, Teambuilding en sportieve competitie voor uw onderneming

Naast het sportieve plezier bieden wij bedrijven onbegrensde mogelijkheden op het gebied van PR & Marketing, Brand Management, Netwerken, Teambuilding, Bedrijfsuitjes, TV en Media Exposure.

Uw draver, de Trofee van het bedrijf!

Een vertegenwoordiger van breed2success kan geheel vrijblijvend bij uw bedrijf een presentatie houden om u het één en ander te verduidelijken.

Brochure 2012

Download » hier de brochure van seizoen 2012/2013.

Contact

U kunt ons bereiken op tel. nr. +31 (0) 648 - 305 648