Particulieren


Iedereen kan een kampioen fokken!
U hoeft geen paarden, stallen of weiland te bezitten om een kampioen te kunnen fokken, het enige dat u nodig heeft is een gezonde dosis enthousiasme. Indien gewenst begeleiden wij u gedurende het gehele traject van het uitzoeken van de merrie tot de keuze van de stoeterij. Wij bieden wij verschillende pakketten aan waarbij rekening is gehouden met de persoonlijke wensen van onze klanten. Kies het pakket dat het beste bij u past!

Kosten reduceren?

Om de kosten te reduceren kunt u natuurlijk ook gezamenlijk met uw vrienden (van bijvoorbeeld uw sportvereniging) deelnemen aan breed2success. De kosten zullen in dat geval te vergelijken zijn met de contributie van uw voetbalvereniging. Maar belangrijker nog: gedeelde vreugd is dubbele vreugd!

Dubbele vreugde en financieel gewin

Ga met uw draver langs de wedstrijdbanen en u bent verzekerd van een spannende en fantastische tijd. Een succesvolle draver kan enorme bedragen verdienen; nationale toppers verdienen al gauw tonnen, internationale toppers zelfs miljoenen!

Geef uw draver een eigen naam
Geef uw draverveulen uw eigen naam, of die van de sportvereniging. Ook als u een draver verkoopt behoudt deze uw naam.

10% fokkers premie!

Boven op het prijzengeld wat uw draver verdient ontvangt u als fokker 10% van het prijzengeld dat de door u gefokte draver in de Nederlandse koersen verdient. Een fokker ontvangt altijd 10% van het in Nederland gewonnen prijzengeld, ook al heeft u uw fokproduct als jaarling (of op een later tijdstip) verkocht.

Een onvergetelijke gebeurtenis
Om van het geheel een onvergetelijke gebeurtenis te maken kunnen wij u in samenwerking met onze partner Victoria Park Wolvega diverse arrangementen aanbieden. Een uitje met de vereniging naar de mooiste koersbaan van Nederland, waar u in een luxueuze omgeving en onder het genot van een hapje en een drankje kunt genieten van sport op het hoogste niveau!

De draver-intermediair
Naast dat breed2success het fokken van u eigen draverstal mogelijk maakt, kunt u breed2success ook inschakelen om dravers aan te kopen die reeds koers klaar zijn. De naam van de dravers kunt u dan niet meer zelf kiezen, maar u krijgt wel de mogelijkheid om direct deel te nemen aan de wedstrijden. Wij zijn expert op het gebied van het aan- en verkopen van nationale en internationale topdravers.Welke naam krijgt
het veulen?

Geef uw draverveulen uw eigen naam, of die van de sportvereniging. Ook als u een draver verkoopt behoudt deze uw naam.

Alleen of met vrienden

U kunt natuurlijk ook gezamenlijk met uw vrienden een eigen draver fokken, en met zijn allen naar de koersbaan gaan voor een geweldige avond uit. Gedeelde vreugd is dubbele vreugd!

Brochure 2012

Download » hier de brochure van seizoen 2012/2013.

Vragen?

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen, onze medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bereiken op tel. nr. +31 (0) 648 - 305 648