Prijzen Seizoen 2012/2013


Inleiding
De huurprijs van de fokmerrie is een éénmalig bedrag. Als de merrie verhuurd is gaat deze naar een stoeterij om daar geïnsemineerd te worden, de fokmerrie blijft daar tot op de dag dat het veulen is geboren, dan eindigt de huurovereenkomst. Er volgen dan alleen nog de kosten van het veulen, die 6 maanden bij zijn moeder blijft. De kosten van de moeder hoeft u in die 6 maanden niet te betalen. Daarna resten voor de eigenaar van het veulen de vervolg kosten voor het veulen, dit is afhankelijk van de keuzes die de fokker maakt, zet hij het veulen bij hem thuis, of word het veulen bij een stoeterij in opfok gezet.

Overzichtelijke kosten voor fokkers
Een eigen fokmerrie moet na de geboorte van het veulen binnen enkele weken al weer worden gedekt, anders volgt een laat veulen. Een fokker ziet zo zijn paardenbestand en de bijkomende kosten snel oplopen. Door het huren van een fokmerrie via breed2success kan dit dus een éénmalige, en daardoor overzichtelijke actie zijn.

Prijzen seizoen 2012/2013
Huurprijs fokmerrie is voor 1 seizoen, kosten zijn al naar gelang keuze fokmerrie excl. 6% BTW
Prijs dekhengsten; dek en veulengeld kosten zijn al naar gelang keuze dekhengst excl. 6% BTW
12 maanden fokmerrie in pension a € 11 per dag excl. 19% BTW
Afveulenen eenmalige kosten van Euro 250 excl. 19% BTW
Pensionprijs veulen; 6 maanden veulen naast moeder a € 1,50 per dag excl. 19% BTW
1 jaar veulen in opfok; per maand: € 185 excl. 19% BTW
Eventueel Fokadvies: € 100 excl. 19% BTW

BTW tarieven 2012
Dekgeld 6% BTW
Veulengeld 6% BTW
Verkoop paard 6% BTW

Bovenstaande dek- en veulengelden zijn inclusief dierenartskosten voor folikelcontrole, inseminatie en echografie. Overige dierenartskosten zijn niet inbegrepen. Alle prijzen zijn inclusief hoefsmidkosten, ontwormingskosten en kosten voor normale infuenza-entingen. Alle prijzen exclusief BTW.


Bedenk een naam voor uw veulen

Welke naam krijgt mijn draver?
U bedenkt zelf een naam voor u draver, ook bij een verkoop zal deze altijd u naam blijven behouden.

10% fokkers premie!

Boven op het prijzengeld wat uw draver verdient ontvangt u als fokker 10% van het prijzengeld dat de door u gefokte draver in de Nederlandse koersen verdient, ook al heeft u uw fokproduct als jaarling (of op een later tijdstip) verkocht.

Brochure 2012

Download » hier de brochure van seizoen 2012/2013.

Vragen?

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen, onze medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bereiken op tel. nr. +31 (0) 648 - 305 648