Werkwijze


Breed2success biedt u deze kans!
Paardensport begint bij de fokkerij en dat geldt dus ook voor de drafsport. Of het nu gaat om een kampioen op de kortebaan of om een heuse Derbywinnaar; iedereen kan winnaar worden! De kans op succes stijgt aanzienlijk wanneer gewerkt wordt met kwalitatief hoogstaande bloedlijnen. Aan dergelijke bloedlijnen zit vaak een aanzienlijk prijskaartje vast. Wilt u graag fokken met gerenommeerde bloedlijnen en óók nog eens voor een verantwoord budget? Breed2success biedt u deze kans in 3 eenvoudige stappen!

Stap 1 - Huur voor één seizoen een merrie uit ons bestand, naar eigen keuze!
Onder het tabblad 'fokmerries' kunt u alle beschikbare merries bekijken. Bij iedere specifieke merrie vindt u een uitgebreide beschrijving en een analyse van het pedigree. Of uw voorkeur nu uitgaat naar Franse of Amerikaanse elitelijnen, of juist de Frans- Amerikaanse cross: breed2success kan voldoen aan uw wens.
U kunt natuurlijk zelf de keuze maken welke fokmerrie en hengst u kiest, maar u kunt ook een uitgebreid adviesrapport krijgen welke fokmerries en hengsten het beste bij elkaar passen.

Stap 2 - Kies de hengst die het beste bij uw merrie past.
U kunt uw keuze maken uit het grootste assortiment ter wereld, bestaande uit nationale en internationale vedettes. Daarnaast biedt breed2success u dekhengsten aan voor een speciale prijs, denk daarbij aan nationale en internationale toppers als Wellino Boko, Virgill Boko, Pegasus Boko en Castleton Bass. Exclusief voor de clientèle van breed2succes wordt een speciale korting berekend. Alle beschikbare hengsten zijn met specifieke details terug te vinden onder het tabblad 'dekhengsten'.
Onze adviseurs zitten voor u klaar om u hier in te begeleiden en te adviseren.

Stap 3 - U gaat nadenken over een naam voor het veulen, breed2success zorgt voor de rest.
Van de plek waar de fokmerrie komt te staan tot aan de geboorte van uw veulen. Van de opfok van uw
jaarling tot aan het koers klaar maken van uw paard, breed2success regelt alles voor u!
De merrie wordt ondergebracht bij één van de aangesloten gerenommeerde stoeterijen, waaronder Flevofarm te Eenrum, Boko Stables te Starnmeer en Greenwood Farms te Otterlo. Als in het volgende seizoen het veulen wordt geboren bent u daarvan de fokker en dus ook de eigenaar! U kunt er voor kiezen om uw fokproduct op een jaarlingveiling aan te bieden, of in training te geven aan een beroepstrainer om later deel te kunnen nemen aan races. Om u een idee te geven wat een stoeterij inhoud kunt u de volgende video van onze partner Flevofarm bekijken. Video »

Wat kan breed2succcess nog meer voor u betekenen?
Dank zij breed2success kunt u voor een verantwoorde prijs fokken met topmateriaal. Daarbij begeleiden wij u  gedurende het gehele traject, of als u dat wenst, een gedeelte daarvan. Onze adviseurs hebben veel ervaring in de branche en denken graag met u mee. Voor bedrijven en verenigingen bieden wij prachtige kansen! Ook kunt u breed2success inschakelen om top dravers aan te kopen die reeds koers klaar zijn; zo krijgt u direct de mogelijkheid om deel te nemen aan de wedstrijden.10% fokkers premie!

Boven op het prijzengeld wat uw draver verdient ontvangt u als fokker 10% van het prijzengeld dat de door u gefokte draver in de Nederlandse koersen verdient, ook al heeft u uw fokproduct als jaarling (of op een later tijdstip) verkocht.

Brochure 2012

Download » hier de brochure van seizoen 2012/2013.

Bedenk een naam voor uw veulen

Welke naam krijgt mijn draver?
U bedenkt zelf een naam voor u draver, ook bij een verkoop zal deze altijd u naam blijven behouden.

Vragen?

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen, onze medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bereiken op tel. nr. +31 (0) 648 - 305 648